ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

 

Το αρχοντικό Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη.

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην εικαστική έκθεση «μόνος πατώ»

 

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη,  η ανοιχτή εικαστική ομάδα Ν-omades  σας καλεί στην έκθεση «μόνος πατώ» που θα πραγματοποιηθεί 20 -31 Αυγούστου 2012 στο αρχοντικό Γεωργιάδη.

 

 

 Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλείσθε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας  στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση

 

 και να αποστείλετε το αργότερο μέχρι την 20η Ιουλίου τα εξής:

 

n.omades@yahoo.gr

 

  1. 1.Δύο ή περισσότερες φωτογραφίες από το προτεινόμενο έργο σας. Στην περίπτωση που το έργο σας είναι Performance, σύντομη περιγραφή της δράσης σας – σε αυτήν την περίπτωση η παράγραφος 3 δεν απαιτείται.
  2. 2.Αναλυτικά τα στοιχεία σας. Όνομα, Επίθετο, προσωπικό mail ή αν υπάρχει site, blog κ.τ.λ.  και στην περίπτωση ομαδικού έργου, το όνομα –αν υπάρχει - της ομάδας σας και τα προσωπικά στοιχεία (όπως αναγράφονται παραπάνω) των μελών της, ώστε να αναφερθούν σωστά σε πιθανούς καταλόγους κτλ.
  3. 3.Μία σελίδα  με το υποστηρικτικό κείμενο που το συνοδεύει.  
  4. 4.Την περιγραφή του στησίματος, τις τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις του έργου σε ζητήματα φωτισμού ή τοποθέτησης στο χώρο.

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τους καλλιτέχνες.

 

 

 

 


<<μόνος πατώ>>

 

Κάθε χρόνο στην Μυτιλήνη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιείται μια  διαδρομή προσκυνήματος 25 χιλιομέτρων προς  στο χωριό Αγιάσω.

 

Οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν κατά ομάδες και  αποδίδουν λατρεία στη Παναγία κάνοντας  μία πορεία με προορισμό τον τοπικό ιερό ναό.

 

 

 

 Ως ελπίδα σωτηρίας, κάθαρσης , τυπικής  υποχρέωσης  ή απλής συναναστροφής με φίλους και γνωστούς η διαδικασία του προσκυνήματος παραμένει προσωπική υπόθεση.

 

Οι καλλιτέχνες καλούνται να στοχαστούν στην ερμηνεία της διαδρομής αυτής.